fbpx

Maartensdijk

De laatste berichten uit Maartensdijk

Maartensdijk

14° Humidity:86% Clouds:3% Wind (SSW):10kph onbewolkt
zaterdag 2 juli 14°Czondag 3 juli 15°Cmaandag 4 juli 12°C
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 weeks ago
MENS De Bilt

#debilt #maartensdijkHoe blijven werknemers met zorgtaken voor een naaste optimaal functioneren? Kom het te weten tijdens het Grote Mantelzorggesprek op 17 juni.

In Gemeente De Bilt wonen ruim 12.000 mantelzorgers. Een groot deel van hen combineert de zorgtaken met een betaalde baan. En dat is niet altijd een goede combinatie.

Tijd om met elkaar het gesprek aan te gaan over hoe werknemers hun werk en zorgtaken kunnen combineren. En dat geeft verrassende gespreksstof.

Meld je gratis aan en luister naar interessante sprekers van o.a. Mantelzorgnl. Praat met andere werkgevers, ondernemers, mantelzorgers, raadsleden en zorgprofessionals. Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis!
www.mensdebilt.nl/nieuws/het-grote-mantelzorg-gesprek-de-bilt-de-toekomst-begint-nu

#GMZG #DeZorgVanMorgen #mantelzorg #werkenmantelzorg #ondernemersdebilt #gemeentedebilt
... See MoreSee Less

#debilt #maartensdijk
1 month ago
MENS De Bilt

#debilt #maartensdijk #evenementenVrijdag 17 juni is het zover. Het Grote Mantelzorggesprek! Een bijzonder evenement voor ondernemers, raadsleden, werkgevers, zorgprofessionals en mantelzorgers. Meld je aan en praat met ons mee.

Tijdens ‘Het Grote Mantelzorggesprek ‘gaat het over: hoe zorgen we met elkaar voor de duizenden mantelzorgers in onze Gemeente? Nu en straks!

Een hint is al gegeven, maar weet jij hoeveel inwoners van @gemeentedebilt op dit moment zorgen voor een familielid, vriend of buur?
www.mensdebilt.nl/nieuws/het-grote-mantelzorg-gesprek-de-bilt-de-toekomst-begint-nu
... See MoreSee Less

#debilt #maartensdijk #evenementen
Video image

Comment on Facebook